Fiecare lucru are frumusetea lui, insa nu oricine o vede. Confucius

luni, 14 iunie 2010

Inceputul

De la o varsta frageda am inceput sa fiu interesata de taiatul materialelor, de la tesaturi noi, unele foarte fine, la sosete si dresuri, pantaloni si rochii, bluze si fuste. Mult mai tarziu, am descoperit intamplator o doamna (eu o numesc profesoara mea de peticit) care m-a initiat in acest tip arta textila: PATCHWORK. Asa a inceput:si-asa a continuat:Acesta este samplerul meu, dar nefinalizat.

5 comentarii:

 1. Draga Amalya,
  ma bucur nespus prt performantele tale ,
  stiu ca inceputul e .f. greu , dar stiu cat te lupti cu aceste peticele si ce minunate culori capata lucrarilor tale dupa aceea, tot inainte ,
  Abia astept sa ne revedem.
  Numai bine .
  Pupicuri
  Ady

  RăspundețiȘtergere
 2. Waaaaaau! Ce frumos! De ce nu ne adunam noi odata la o sueta sa vedem ce am putea mesteri impreuna???? Uite, eu cu lumanarile mele si alte mici creatii, le iubesc asa de tare ca nu am gasit inca formula de a le "face intrarea" pe blog intr-un mod cat mai interesant. Dar promit ca o voi face. cand ziceai ca am putea sta de vorba "life"?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand doresti! Uite, la inceputul saptamanii viitoare te voi suna. Eu am facut destul de multe glume in acest sens, doar prietena noastra comuna stie :)).

  RăspundețiȘtergere
 4. Bravo Amalia, ti-ai luat zborul! sint mindra de tine! A iesit frumos nine patch-ul!
  succes!
  Alexandrina

  RăspundețiȘtergere