Fiecare lucru are frumusetea lui, insa nu oricine o vede. Confucius





miercuri, 23 iunie 2010

Fuste

De ceva vreme ma tot tin sa finalizez fustele acestea, iar acum sunt gata pregatite pentru a intra in garderoba unicat a unei domnisoare/doamne.
M-am jucat putin cu aplicatii yo-yo, nasturi, organza si punct de lantisor brodat.

Imi plac nasturii foarte mult si stiu ca ei pot schimba imaginea unui produs vestimentar, fara a mai mentiona ca in lipsa lor o camasa (de exemplu) nu se poate incheia.

Aveti idee cate forme, cate dimensiuni, cate culori, cat de banali sau cat de eleganti pot fi?

Ei bine, nici eu nu cunosc raspunsul, dar stiu ca aceste mici accesorii au fost folosite mai intai in evul mediu, urmand ca din secolul al XVI-lea sa fie realizati si din metale pretioase.

Industria producerii nasturilor a inflorit in jurul anului 1850 si pana in prezent designerii au inventat tot felul de forme, si desigur, tot felul de materiale: lemn, os, piatra, fildes, piele, aur, argint, blonz, sticla, plastic.

Asa ca, atunci cand renuntati la anumite haine, nu uitati sa taiati nasturii si sa-i dati subsemnatei.

2 comentarii:

  1. foarte frumoase migaleli! Am o sacosa de materiale pentru tine, mai am de "sapat" intr-un singur loc si dau un semn sa ne vedem! La nasturi nu m-am gandit pana acum, dar ma voi conforma!

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, si am uitat sa-ti spun ca, fara a-ti cere permisiunea, am inclus blogul tau pe lista mea de blogroll, sa il vada si altii, nu te superi, nu?

    RăspundețiȘtergere